Terapi & Hypnose

Ofte stillede spørgsmål

1) Hvad er hypnose?

Hypnose er en tilstand med et stærkt indre fokus. Det er en tilstand som man faktisk kender fra hverdagen. F.eks. når du kører fra A-B og har følelsen af at du nærmest ikke registrerede hvordan du nåede frem. Eller den følelse man har, når man  lige er vågnet og føler at man er et sted imellem søvn og vågentilstand. I denne tilstand er man i stand til at arbejde med dybereliggende begrænsninger og uhensigtsmæssige mønstre. I denne tilstand er man i kontakt med sit underbevidste sind og kan dermed lave ændringer som er til gavn fremadrettet.


2) Kan alle komme i hypnose?

Svar: Da trance er en helt naturlig tilstand og som sker flere gange om dagen, er det korte svar ja. Under en hypnosesession guider hypnoterapeuten dig til tilstanden. Derfor er det også vigtigt at man har tillid og føler sig tryg hos hypnoterapeuten.


3) Mister jeg kontrollen under hypnose?

Svar: Nej, kontrollen forbliver hos dig hele tiden. Som hypnoterapeut fungerer vi bare som guide til tilstanden af hypnose og laver den terapi der omhandler de udfordringer der er aftalt på forhånd.


4) Hvordan virker hypnose?

Svar: Under hypnose arbejder man med det underbevidste sind. Dit underbevidste sind kan du betragte som det sted hvor alt dit oplærte gennem livet lagres. F.eks. har du lært at stoppe når der er rødt lys og køre/gå når der er grønt. Du tænker ikke bevidst over det, men gør det bare. Under hypnose vil du fra dit underbevidste sind ikke blive udsat for ting du ikke kan håndtere, men derimod være i stand til at lave forandringsarbejde som gavner dig fremadrettet.


NLP, hypnoterapi og samtaleterapi


Er fantastiske værktøjer der kan hjælpe med et utal af problemstillinger. Skriv eller ring til os og fortæl hvad du føler dig udfordret af, så kan vi fortælle hvordan vi kan hjælpe dig.


Her er blot nogle af de ting vi tilbyder hjælp til:


 • selvværd/selvtillid
 • stress (individuel og hold)
 • rygestop (individuel og hold)
 • vægttab (individuel og hold)
 • angst
 • fobier
 • smertebehandling
 • søvnbesvær
 • tandlægeskræk
 • sportspræstationer
 • sukkertrang
 • eksamensangst
 • 1:1 supervision for sundheds- og plejepersonale
 • vanskelige relationer
 • misofoni
 • tinnitus
 • vrede
 • team samarbejde, kommunikation og performance
 • dysfunktionelle forhold (f.eks. narcisisme)
 • undervisning i selvhypnose


Vi tilbyder også personlig coaching/udvikling, parterapi samt mentorordning for unge.

Fra vores klienter

Udtalelser

Tandlægeskræk

For år tilbage fik jeg lavet en rodbehandling hos en temmelig hårdhændet tandlæge - lige siden har jeg været hunderæd for tandlæger. Bare det at bestille tid hos en tandlæge gav mig sug i maven og svimmelhedsfornemmelser. Da de hos Omtanke - Terapi & Hypnose sagde, at den skræk kunne de hjælpe mig af med, var jeg skeptisk og tænkte at med den skræk jeg havde skulle der drastiske midler til. Det var rart og behageligt at blive hypnotiseret og jeg følte mig godt tilpas bagefter men følte ikke noget anderledes. Efterfølgende tænkte jeg 'Nu skal det være' og bestilte tid hos tandlægen. Jeg satte mig stille og roligt i tandlægestolen og lod tandlægen ordne det hun skulle.

På vej hjem tænkte jeg "det var godt nok s......!".  hypnosen virkede sgu!

-Eva

Hovedpine


Jeg har haft tendens til spændingshovedpine siden 14 års alderen (fra 1 gang om måneden til 2-3 gange om ugen). Jeg har gået til massage og fys. mhp løsning af dette og det har løsnet en smule op kortvarigt, men aldrig fjernet problemet. Jeg har været nødt til at tage panodiler for hovedpinen, ind i mellem så slem hovedpine at det nærmest var henad migræne (jeg har kastet op og fået flimren for øjnene). efter behandling hos Omtanke - Terapi & Hypnose fik jeg en følelse af lethed og at skuldrene nærmest er faldet mindst 2 cm længere ned. Musklerne i nakken er mærkbart mere afslappede. Ingen hovedpine eller antydning af spændinger i nakken siden (det er 5 dage siden nu og jeg har på arbejdet haft flere dage som typisk ville medføre spændingshovedpine). Det er virkeligt underligt at en fast følgesvend i over 30 år pludselig er væk - på en helt befriende måde. Jeg mærker overskud og glæde over at spændingerne har forladt musklerne.


-anonym

Misofoni

Har døjet med dette siden jeg var barn. Især knaselyde fra gulerødder, peberfrugt og andre sprøde ting, nogle lyde fra munden når der spises, poser der knitrer. De ting har nogle gange medført direkte aggression (som blev inden i mig) mod vedkommende der laver lyden. Jeg havde lyst til at slå hvis det ikke stoppede. Viden om at det var mig der var galt på den og at den anden havde ret til at spise i fred, men aggressionen har ikke sjældent medført at jeg måtte flytte mig fysisk fra situationen for ikke at reagere urimeligt. Jeg har været nædt til at fortælle min familie om udfordringen, så de forstod hvorfor jeg kunne finde på at gå ud af lokalet. Så derfor har det været en meget udfordrende ting at leve med. Efter behandling hos Omtanke - Terapi & Hypnose følte jeg straks effekt. Førhen var jeg både udfordret på arbejdet i frokostpausen og hjemme eller til selskaber osv. Jeg har i dagene efter sessionen været i mange situationer hvor jeg før ville blive hidsig, men har nu intet følt. Det er en kæmpe lettelse som kommer til at fylde meget socialt fremover.

-anonym


NYHED!


Oplev Indre Ro og Harmoni med Vores Hypnoterapi Wellness Sessioner

Trænger du til at slippe hverdagens stress og finde en dybere forbindelse til dit indre selv? Vores hypnoterapi-sessioner er skræddersyet til at give dig en halv times mental wellness, hvor du kan sænke tempoet, reducere stress og finde indre ro.


Hvad kan du forvente?

 • Stressreduktion: Vi vil guide dig til at frigøre spændinger og bekymringer, så du kan opleve en øjeblikkelig følelse af lettelse.

 • Mental Klarhed: Få adgang til dit sind i dets reneste form og frigør kreativitet og fokus, som stress ofte forhindrer.

 • Dyb Afslapning: Oplev en dyb, foryngende afslapning, der gør det muligt for dig at komme ned i gear og genopfylde din energi.

 • Selvudvikling: Hypnoterapi kan også hjælpe med at styrke selvtillid, øge selvværd og hjælpe dig med at håndtere udfordringer med større selvsikkerhed.


Hvem kan deltage?

Alle er velkomne! Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med hypnose, tilpasser vi hver session til dine individuelle behov.


Hvordan fungerer det?

Vores sessioner foregår i vores klinik i Frederikssund i en behagelig, tryg atmosfære. Book en tid online her!


Investér i dit mentale velvære:

Tag det første skridt mod en mere afslappet og balanceret livsstil. Book din hypnoterapi wellness-session i dag og lad os sammen skabe et øjeblik af indre ro og velvære.

Kontakt os nu for at planlægge din session, eller for at få mere information. Dit indre velvære venter på dig.

Kontakt

Telefon


Flemming   53804623    telefontid hverdage 16:00-20:00

Maria            28482801    telefontid hverdage 16:30-20:00

Behandlinger foregår i vores klinik hos Flexhuset, Roskildevej 18A i Frederikssund

Hello world