Om os

Mød vores team

Vores største interesse er at hjælpe mennesker med de udfordringer de nu har og indenfor vores felt. Vi er begge certificerede hypnoterapeuter og har begge en baggrund med NLP uddannelser - hhv. NLP-master og en NLP-samtaleterapeut. Vores værktøjskasse er fyldt med redskaber der dækker bredt og kan hjæpe dig med både personlig udvikling og alskens udfordringer. I vores praksis bruger vi NLP-teknikker, regressions- og partsterapi samt hypnose.


Flemming Schwicker


Særlig erfaring med

 • personlig udvikling
 • angst børn & unge
 • trivsel børn & unge
 • trivsel på arbejdspladsen
 • team udvikling
 • misofoni

Maria Lili Jessen


Særlig erfaring med

 • 1:1 supervision af sundheds- og plejepersonale på arbejdspladsen
 • personlig udvikling
 • parterapi
 • dysfunktionelle relationer (f.eks. narcisisme)
 • mønsterbrud

Udtalelser

Fra vores klienter

Sukkertrang

Hej Omtanke - Terapi & Hypnose

Du er da en værre tryllekunster. Nu er det mig der styrer sukkertrangen og ikke den der styrer mig. Af hjertet tak


-Kira

Hovedpine


Jeg har haft tendens til spændingshovedpine siden 14 års alderen (fra 1 gang om måneden til 2-3 gange om ugen). Jeg har gået til massage og fys. mhp løsning af dette og det har løsnet en smule op kortvarigt, men aldrig fjernet problemet. Jeg har været nødt til at tage panodiler for hovedpinen, ind i mellem så slem hovedpine at det nærmest var henad migræne (jeg har kastet op og fået flimren for øjnene). efter behandling hos Omtanke - Terapi & Hypnose fik jeg en følelse af lethed og at skuldrene nærmest er faldet mindst 2 cm længere ned. Musklerne i nakken er mærkbart mere afslappede. Ingen hovedpine eller antydning af spændinger i nakken siden (det er 5 dage siden nu og jeg har på arbejdet haft flere dage som typisk ville medføre spændingshovedpine). Det er virkeligt underligt at en fast følgesvend i over 30 år pludselig er væk - på en helt befriende måde. Jeg mærker overskud og glæde over at spændingerne har forladt musklerne.


-anonym

Misofoni

Har døjet med dette siden jeg var barn. Især knaselyde fra gulerødder, peberfrugt og andre sprøde ting, nogle lyde fra munden når der spises, poser der knitrer. De ting har nogle gange medført direkte aggression (som blev inden i mig) mod vedkommende der laver lyden. Jeg havde lyst til at slå hvis det ikke stoppede. Viden om at det var mig der var galt på den og at den anden havde ret til at spise i fred, men aggressionen har ikke sjældent medført at jeg måtte flytte mig fysisk fra situationen for ikke at reagere urimeligt. Jeg har været nædt til at fortælle min familie om udfordringen, så de forstod hvorfor jeg kunne finde på at gå ud af lokalet. Så derfor har det været en meget udfordrende ting at leve med. Efter behandling hos Omtanke - Terapi & Hypnose følte jeg straks effekt. Førhen var jeg både udfordret på arbejdet i frokostpausen og hjemme eller til selskaber osv. Jeg har i dagene efter sessionen været i mange situationer hvor jeg før ville blive hidsig, men har nu intet følt. Det er en kæmpe lettelse som kommer til at fylde meget socialt fremover.

-anonym


Kontakt


Telefon

Flemming   53804623    telefontid hverdage 16:00-20:00

Maria            28482801    telefontid hverdage 16:30-20:00

Behandlinger foregår i vores klinik hos Flexhuset, Roskildevej 18a i Frederikssund

Hello world